Gebrüder Weiss s novou posilou v business developmente

Novým členom logistického tímu v spoločnosti GEBRÜDER WEISS Slovensko je od 1.7.2014 Anton Keleši.

Pán Keleši zastáva v spoločnosti GEBRÜDER WEISS pozíciu Business Development & Key Accounting Manager for Logistics Solutions. Prebral zodpovednosť za business development, riešenia a kalkulácie logistických projektov, ako aj implementáciu úspešných kontraktov.

„Za veľkú výzvu pokladám diverzifikované portfólio zákazníkov a transportné aktivity, ktorými dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších klientov. V súčasnosti je nevyhnutné analyzovať determinanty znižovania nákladov. Rovnako aj pridávanie hodnoty pre konečného spotrebiteľa v transakčných a optimalizačných procesoch dodania, v štruktúre materiálových, informačných i finančných tokov. Verím, že sa nám to spoločnými silami podarí naďalej konštantne spĺňať,“, zhodnotil svoje úlohy a smerovanie.

Anton Keleši má dlhoročné skúsenosti z viacerých manažérskych pozícií. Jednou z nich bolo zakladanie spoločnosti HOPI na Slovensku. Neskôr bol zodpovedný za logistiku a kontroling prevádzok v spoločnosti MIKONA MTG Pneu. Ďalej pôsobil ako riaditeľ logistiky v spoločnosti CS CARGO, a ako projektový manažér Logistic Solution & GefBoxSystem v spoločnosti GEFCO Slovakia, kde zodpovedal aj za spustenie novej logistickej prevádzky na východe Slovenska. Do spoločnosti GEBRÜDER WEISS prestúpil z pozície BD / Solution Design Manager pre CEVA Logistics Slovensko, Čechy a Rakúsko, kde pôsobil od roku 2011.

Vyštudoval Materiálovo-technologickú fakultu STU v Trnave, odbor informatizácia a automatizácia procesov. Svoje odborné znalosti aplikoval do vedeckej práce vo VŠM/City University of Seattle, kde úspešne obhájil doktorandský titul.