Opäť rekord v System Alliance Europe – 3,7 milióna prepravených zásielok

System Alliance Europe dosahuje vytýčený cieľ, a to 3,7 milióna prepravených zásielok o hmotnosti 1,634 miliónov ton. Všetky boli prepravené prostredníctvom 1 740 dopravných spojení. Oproti minulému roku vzrástol tento počet o sedem percent.

„Tento rekord je naozaj veľmi dobrým štartom do desiateho roka partnerstva. V roku 2015 by sme ho chceli vylepšiť o ďalších 5 percent. Radi by sme informovali, že napriek zaujímavým žiadostiam o partnerstvo, v tomto roku neplánujeme aktívne rozširovanie o nových členov. Aliancia bude tento rok taktiež ponúkať dodatočné služby, ako je sledovanie výrobkov a šarží. To robí členstvo ešte cennejším“, hovorí Uwe Meyer, konateľ System Alliance Europe.

Výrazných obmedzení v dôsledku politického vývoja sa združenie prepravcov neobáva, i keď nový elektronický systém cestnej kontroly tovarov (EKAER) nie vždy prospieva medzinárodnému obchodu. V súčasnej dobe  aliancia zastrešuje 59 partnerov, ktorí sú zastúpení v 32 európskych krajinách, medzi ktorými figuruje aj spoločnosť Gebrüder Weiss.

System Alliance Europe spája kompetentnosť lídrov na trhu medzi prepravnými podnikmi strednej veľkosti. Prostredníctvom regionálnych zástupcov ponúka zákazníkom kompletné odborné znalosti európskej platformy zbernej prepravy. Organizačné a informačno-technické predpisy sú zárukou vysokých štandardov kvality, transparentných procesov a spoľahlivej prepravy. Ďalšie informácie získate na internetovej stránke: www.systemallianceeurope.de.